Škola stranih jezika Hillard

+ 385 098 809 913

Hillard

Naša ponuda

Svi programi iz ponude odvijaju se preko digitalne platforme, u realnom vremenu. Navedeni paketi vrijede za opće programe. Za poslovne pograme molimo da nam se javite porukom.

Kategorija

Individualni tečaj

Za one koji više vole rad jedan na jedan, nudimo vam ciklus u trajanju od 10 školskih sati. Dinamika je u potpunosti fleksibilna - termine i intenzitet određujete sami. Program se u potpunosti prilagođava vama i vašem cilju. Tečaj može uključivati i pripremu za polaganje ispita (Cambridge, TOEFL...) ili kao pomoć gradivu u školi.

Kategorija

Intenzivni tečaj

Oni koji žele dobiti što više u što kraćem vremenskom roku, odabrat će grupni tečaj s pojačanom dinamikom. Uz 30 školskih sati, nekoliko puta tjedno, čeka vas i ispit na kraju tečaja kako biste mogli dobiti potvrdu o poznavanju stranog jezika prema ZEROJ-u. Ovaj tečaj pokriva sve vještine: od gramatike do konverzacije.

Kategorija

Konverzacijski tečaj

Ako vas ne zanima učenje gramatike, već vježba konverzacije, za to će vam biti potrebno 20 školskih sati u trajanju od mjesec dana. Zabavne i inovativne vježbe i zadaci, maknut će vaš strah od govora na stranom jeziku i podignuti vam samopouzdanje. Smijeha vam, pritom, svakako neće nedostajati.

Kategorija

Klasifikacijsko testiranje

Ukoliko vam je potrebna potvrda o poznavanju stranog jezika - bilo za potrebe ERASMUSA, upisa u školu ili na fakultet u drugoj državi, ili jednostavno zbog posla, tada je testiranje ono što vam je potrebno. Na raspolaganju vam je 120 minuta ispita, a isti obuhvaća sve jezične aspekte: čitanje, pisanje, slušanje, govorenje.

Cjenik

Navedene cijene iskazane su u kunama i podložne su promjenama. Izvršenjem uplate potvrđujete svoje mjesto na nekom od naših programa.


Vrsta paketa
Što je uključeno?
Cijena
Individualni tečaj

10 školskih sati, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, digitalna online bilježnica, stručni savjet

1200,00 kn

Upiši
Intenzivni tečaj

30 školska sata, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, ispit, potvrda o poznavanju stranog jezika, stručni savjet

1600,00 kn

Upiši 
Konverzacijski tečaj

20 školskih sati, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, stručni savjet

1200,00 kn

Upiši 
Klasifikacijsko testiranje

120 minuta ispita, potvrda o poznavanju stranog jezika, stručni savjet

400,00 kn

Upiši