Škola stranih jezika Hillard

098 809 913

Hillard

Naša ponuda

Svi programi iz ponude* odvijaju se preko online digitalne platforme, u realnom vremenu s voditeljem. Iza njih stoje voditelji sa gotovo 15 godina iskustva u podučavanju, koristeći se, pritom, raznim metodama, kao što su Metoda komunikativnog jezika (Communicative Language Teaching - CLT), koja stavlja naglasak na stvarnu komunikaciju u stvarnim situacijama na ciljanom jeziku, zatim Metoda strukturiranog iskustva (Suggestopedia), razvijenu od strane Georgija Lozanova, koja počiva na umirujućoj okolini, glazbi i igri kako bi se stvorila opuštena atmosfera za učenje jezika te, uz mnoštvo drugih, i Metoda audio-lingvalnog učenja (Audiolingual Method). Ovaj se pristup temelji na ponavljanju i vježbama izgovora i intonacije, s ciljem razvijanjem osjećaja za jezik putem uvježbavanja.
*Navedeni paketi vrijede za opće programe. Za poslovne programe molimo da nam se javite porukom.

Opći program za djecu i odrasle

Individualni tečaj

Za one koji više vole rad jedan na jedan, nudimo vam ciklus u trajanju od 10 školskih sati. Dinamika je u potpunosti fleksibilna - termine i intenzitet određujete sami. Program se u potpunosti prilagođava vama i vašem cilju. Tečaj može uključivati i pripremu za polaganje ispita (Cambridge, TOEFL, IELTS...) ili kao pomoć gradivu u školi. Program je namijenjen svim dobnim skupinama.

Opći program za odrasle

Intenzivni tečaj

Oni koji žele dobiti što više u što kraćem vremenskom roku, odabrat će grupni tečaj s pojačanom dinamikom. Uz 30 školskih sati, nekoliko puta tjedno, čeka vas i ispit na kraju tečaja kako biste mogli dobiti potvrdu o poznavanju stranog jezika prema ZEROJ-u. Ovaj tečaj pokriva sve vještine: od gramatike do konverzacije. Program je namijenjen svima preko 16 godina.

Opći program za odrasle

Konverzacijski tečaj

Ako vas ne zanima učenje gramatike, već samo vježba konverzacije, za to će vam biti potrebno 20 školskih sati u trajanju od mjesec dana. Zabavne i inovativne vježbe i zadaci, maknut će vaš strah od govora na stranom jeziku i podignuti vam samopouzdanje. Smijeha vam, pritom, svakako neće nedostajati! Program je namijenjen svima preko 16 godina.

Testiranja

Klasifikacijsko testiranje

Ukoliko vam je potrebna potvrda o poznavanju stranog jezika - bilo za potrebe ERASMUSA, upisa u školu ili na fakultet u drugoj državi, ili jednostavno zbog posla, tada je testiranje ono što vam je potrebno. Na raspolaganju vam je 100 minuta ispita, a isti obuhvaća sve jezične aspekte: čitanje, pisanje, slušanje, govorenje. Testiranje je dostupno svim dobnim skupinama.

Cjenik

Od siječnja 2024. godine navedene cijene i novčani iznosi iskazani su samo u eurima temeljem prestanka zakonske obveze dvojnog iskazivanja cijena i novčanih iznosa u eurima i kunama za klijente - potrošače, te su podložni promjenama.  Izvršenjem uplate potvrđujete svoje mjesto na nekom od naših programa.
Vrsta paketa
Što je uključeno?
Cijena
Individualni tečaj

10 školskih sati, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, digitalna online bilježnica, stručni savjet

180,00 EUR
Upiši
Intenzivni tečaj

30 školskih sati, 5 tjedana nastave, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, ispit, potvrda o poznavanju stranog jezika, stručni savjet

240,00 EUR 

Upiši
Konverzacijski tečaj

20 školskih sati, 5 tjedana nastave, digitalni materijali i ostali popratni sadržaji, stručni savjet

195,00 EUR

Upiši
Klasifikacijsko testiranje

100 minuta ispita, potvrda o poznavanju stranog jezika u digitalnom obliku na hrvatskom jeziku (mogućnost prijevoda na strani jezik), stručni savjet


71,00 EUR


Upiši